Diyarbakır Araç Kiralama

Yayınlanma Tarihi: 14/05/2020

Diyarbakır Araç Kiralama

Anadolu’nun incisi haline gelen Diyarbakır her yıl yerli ve yabancı turistlerin ortak buluşma noktası haline gelmiştir. Turistlerin medeniyetler şehri haline gelen Diyarbakır’a uğradıklarında ve bu yörenin tarihi mekanlarını gezip görmek istedikleri ihtiyaç duydukları ilk ulaşım hizmeti çoğunlukla araç kiralama hizmeti olmaktadır. Firmamız yerli ve yabancı müşterilerine sağlamış olduğu Diyarbakır araç kiralama hizmeti sayesinde yerli ve yabancı müşterilerin daha kolay bir ulaşım sağlamasına yardımcı olmaktadır.

Diyarbakır’a yılın her ayı önemli ölçüde göçler ve akınlar yapılmaktadır. Bu göç ve akınların önemli bir bölümü yerli ve yabancı tursitlerin gezilip görülmesi gerekilen bir il haline gelen Diyarbakır’ı gezmek için gelmelerinden kaynaklanmaktadır. Yerli ve yabancı müşterilere en iyi araç kiralama hizmeti veren Diyarbakır araç kiralama firmaları, sunmuş oldukları profesyonel hizmet kalitesi sayesinde her zaman ön planda yer almaktadır. Diyarbakır araç kiralama firmaları içerisinde en aktif olarak çalışan ve marka değerini her geçen gün yükselten sayılı firmalardan birisi olmamız, müşterilerimizin bize olan itimadının her geçen gün artmasına yardımcı olmaktadır.

Neden Bizimle Ortaklaşa İşler Çıkarmalısınız?

-Uzun yıllardır siz değerli müşterilerimize aktif olarak araç kiralama hizmeti vermekteyiz. Uzun yılların vermiş olduğu bilgi ve birikim ile sektör yolculuğuna devam etmemiz müşterilerimizin bize olan güvenlerini tazelemelerine yardımcı olmaktadır.

-Müşterilerimize sunmuş olduğumuz araç kiralama hizmeti Avrupa ve Dünya standartlarında olup müşteri memnuniyetini tüm önceliklerimizin önünde görmekteyiz. Müşteri odaklı çalışma mekanizmamız sayesinde siz de güven içerisinde aracınızı bizden kiralayabilirsiniz.

-Araç filomuzu her daim müşterilerimizin istek ve talepleri doğrultusunda geliştirmekteyiz. Müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu araç modeli ve markasını bünyemize katabilmekten mutluluk duyduğumuzu belirtmek isteriz.

-Gerek Türkiye içerisinde gerekse Dünya’nın çeşitli yerlerinde aktif olarak müşterilerimiz mevcuttur. Kurumsal firmalardan birisi olmamız işimizi tam anlamıyla yerine getirmemiz ve her daim müşterimizi düşünmemiz birçok rent a car firmasından ayrılan özelliklerimizin başında gelmektedir.

-Tüm araçlarımızı devamlı olarak iç ve dış bakımlarını yaptırmakta ve gerekli tüm tedbirleri önceden almaktayız. Bu sayede müşterimizin araç içerisinde yolda kalma ihtimalini en aza indirgemiş olmaktayız.

Diyarbakır Araç Kiralama hizmetimizde Covid-19 Pandemisindeki Önlem ve Taleplerimiz

Firmamız Diyarbakır araç kiralama hizmetinde Covid-19 Pandemisinin gerektirmiş olduğu tüm önlem ve tedbirleri en sıkı şekilde almış bulunmaktadır. Bu anlamda devamlı olarak kullandığımız ve işlerimizin merkez noktası haline gelen ofis ve bürolarımızı belirli aralıklarla dezenfeksiyon işlemlerine tabi tutmaktayız. Aynı zamanda ofislerimiz içerisinde devamlı olarak dezenfektan, kolonya ve kullanılmamış maskeler mevcuttur. Bunun yanı sıra müşteriden almış olduğumuz araçları aracı kiralamış olan yeni müşterimize tahsis etmeden önce geniş dezenfeksiyon işlemlerine tabi tutmaktayız. Kiralamış olduğumuz tüm araçların iç kısmında kolonya, dezenfektan ve maskeler mevcuttur.

Covid-19 Pandemisine karşı almış olduğumuz önlemler saha içerisinde de sınırlı kalmamaktadır. Aynı zamanda yanımızda aktif olarak çalışan tüm personel arkadaşlarımıza maskelerini takmalarını ve sosyal mesafe kurallarına uyum göstermeleri konusunda uyarılarda bulunmaktayız. Covid-19 Pandemisine karşı almış olduğumuz sıkı önlemler sayesinde sizde güven içerisinde ofislerimize uğrayabilir kaliteli ve profesyonel araç kiralama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Diyarbakır’ın tarihi mekanlarını, eşsiz manzarasını, yiyecek ve içeceklerini en uygun fiyatlar karşılığında gezip görebilmek ve rent a car hizmetinden yararlanmak için e posta adreslerimizden veya telefon numaramızdan hemen bize ulaşabilirsiniz. Kiraladığınız aracı sağlıklı günlerde kullanmak dileği ile kahvemizi içmeye bekleriz.

 

Son Haberler

Araç Kiralama Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Araç Kiralama Hakkında Bilinmesi Gerekenler   Son yıllarda Küresellesen Dünyayla beraber insanl...

Devamını oku

DİYARBAKIR MERCEDES BENZ VİTO ( VİP ) KİRALAMA

Diyarbakır ECS Rent a car VİP Araç Kiralama Araç Kiralama Diyarbakır’da en kaliteli hizmet ve...

Devamını oku

Diyarbakır Vip Mercedes Benz Kiralama

  DİYARBAKIR HAVALİMANI VİP ARAÇ KİRALAMA Diyarbakır havalimanı Diyarbakır ECS FİLO vip rent a car, bir&c...

Devamını oku

Profesyonel Araç Kiralamanın Avantajları

Profesyonel Araç Kiralamanın Avantajları Küreselleşen Dünyayla beraber ulaşım hizmetlerinin büy&...

Devamını oku

Diyarbakır Vip Transfer

  Diyarbakır Vip Transfer Özellikle iş seyahatleriniz veya konforunuzu seven misafirleriniz için sun...

Devamını oku

ARAÇ FİLOSU En uygun fiyatlarla en kaliteli araç kiralama hizmeti!

ÜYELİK İŞLEMLERİ Hemen ücretsiz üye olun, rezervasyon takibini kolayca yapın!

EKSTRA SEÇENEKLER Rezervasyonun ekstraları ile sürüşünüzü kolay ve güvenli yapın!

BİZE ULAŞIN Her türlü soru ve sorununuz için bize hemen ulaşabilirsiniz!

https://www.ecsrentacar.com/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -