Diyarbakır Araba Kiralama

Yayınlanma Tarihi: 14/05/2020

Diyarbakır Araba Kiralama

Firmamız uzun yıllar boyunca aktif olarak araba kiralama hizmeti vermektedir. Diyarbakır araba kiralama hizmetimiz sayesinde siz değerli müşterilerimizin tüm rent a car ihtiyaçlarına sorunsuz bir şekilde karşılık verebilmektedir.

Diyarbakır içerisinde aktif olarak hizmet veren firmamız her geçen gün araç filosunu genişletmektedir. Müşteri odaklı çalışma prensibimiz sayesinde siz değerli müşterilerimize Avrupa ve Dünya standartlarında araba kiralama hizmeti vermekteyiz.

Diyarbakır her yıl tarihi mekânları gezilip görülmesi gereken eşsiz manzarası ile yılın her ayı turistlerin ziyaret ettiği rotasyonların başında gelmektedir. Diyarbakır sadece gezilip görülmesi gereken mekânları haricinde eşsiz yiyecek ve içecekleri ile de ön plana çıkmaktadır. Türkiye’nin en tatlı ve güzel karpuzların üretildiği il haline gelen Diyarbakır, kan kırmızı karpuzu ile tanınmaktadır. Karpuzunun yanı sıra bu memlekette tatlı, buldur türü yemekler ve etli kıymalar meşhurdur. Siz de Diyarbakır’a uğrarsanız ilin geleneksellermiş yiyeceklerin tadına bakabilirsiniz.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

-Firmamız uzun yıllar boyunca aktif olarak araba kiralama hizmeti vermektedir. Uzun yılların vermiş olduğu bilgi, birikim ve ileriye dönük yatırımlar ile yola devam eden firmamız siz değerli müşterimize profesyonel hizmet sunmaktadır.

-Bünyemiz altında bulunan tüm arabaları belirli zaman dilimleri arasında iç ve dış bakımlarını sorunsuz ve eksiksiz bir şekilde yerine getirmekteyiz.

-Müşteri odaklı çalışma şeklimiz ile işimizden memnun kalacağınız garantisi vermekteyiz.

-7/24 ulaşılabilir telefon ve e posta adreslerimiz ile sorunsuz bir şekilde bize ulaşabilir ve sorun ve talebinizi belirtebilir veya aracınızı kolaylıkla kiralayabilirsiniz. 

- Farklı ödeme seçenklerimiz ve uygun fiyat tekliflerimiz ile siz değerli müşterilerimizin maddi anlamda herhangi bir zorluk çekmemesine yardımcı olmaktayız.

Diyarbakır Araba Kiralama Hizmetimizde Covid-19 Salgını ve Sonrasında Aldığımız Önlem ve Tedbirlerimiz

Firmamız, Covid-19 Pandemisinin Dünya üzerinde aktif olarak yayılmaya başlandığı ilk günden itibaren önlemlerini sıkı sıkıya almış bulunmaktadır. Bu anlamda devamlı olarak kullandığımız ve işlerimizin merkez noktasına haline gelen ofis ve bürolarımızı sürekli olarak dezenfeksiyon işlemlerine tabi tutmaktayız. Bunun yanı sıra müşteriden almış olduğumuz aracı yeni müşterimize tahsis etmeden önce geniş dezenfeksiyon işlemlerine tabi tutmaktayız. Bu sayede müşterimiz güven içerisinde kiralamış olduğu araçlarını kullanmaya başlamaktadır.

Covid-19 Pandemisine karşı aldığımız önlemler bununla da sınırlı kalmamaktadır. Aynı zamanda yanımızda aktif olarak çalışan tüm personel arkadaşlarımıza maskelerini takmalarını ve sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunmaktır. Covis-19 Pandemisine karşı almış olduğumuz sıkı önlemler sayesinde güven içerisinde ofislerimize uğrayabilirsiniz.

Diyarbakır Araba Kiralama Fiyatları

Firmamızda bulunan tüm araç seçeneklerinni günlük kiralama bedelleri web sitemizde mevcuttur. Fakat Diyarbakır araba kiralama fiyatları konusunda değişkenlik gösteren birkaç etken karşınıza çıkmaktadır. Bu etkenler;

-İstediğiniz aracın model ve markası,

-Aracı kaç gün kiralayacağınız (uzun vadeli araba kiralamalarda ek indirimler ve avantajlar söz konusudur),

-Araç ile hangi istikamet üzerinden gideceğiniz, ne tür yollardan ulaşımınızı sağlayacağınız gibi etkenler fiyat politikamızın değişkenlik göstermesindeki temel etkenlerdir.

Diyarbakır yılın her ayı misafir ettiği yerli ve yabancı turistler ile birden çok din, dil ve ırktan insana ev sahipliği yapmaktadır. Bu anlamda Diyarbakır medeniyetler şehir olarak karşımıza çıkmaktadır. Siz de medeniyetler şehri haline gelen Diyarbakır’da en rahat ulaşım seçeneği olan araba kiralama hizmetinden en uygun fiyatlar karşılığında yararlanabilmek için bize e posta adreslerimizden veya telefon numaramızdan ulaşabilirsiniz. Günün her saati aktif olan e posta adreslerimiz ile size profesyonel araba kiralama hizmeti sunmaktayız. Kahvemizi içmeye bekleriz.

 

Son Haberler

Araç Kiralama Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Araç Kiralama Hakkında Bilinmesi Gerekenler   Son yıllarda Küresellesen Dünyayla beraber insanl...

Devamını oku

DİYARBAKIR MERCEDES BENZ VİTO ( VİP ) KİRALAMA

Diyarbakır ECS Rent a car VİP Araç Kiralama Araç Kiralama Diyarbakır’da en kaliteli hizmet ve...

Devamını oku

Diyarbakır Vip Mercedes Benz Kiralama

  DİYARBAKIR HAVALİMANI VİP ARAÇ KİRALAMA Diyarbakır havalimanı Diyarbakır ECS FİLO vip rent a car, bir&c...

Devamını oku

Profesyonel Araç Kiralamanın Avantajları

Profesyonel Araç Kiralamanın Avantajları Küreselleşen Dünyayla beraber ulaşım hizmetlerinin büy&...

Devamını oku

Diyarbakır Vip Transfer

  Diyarbakır Vip Transfer Özellikle iş seyahatleriniz veya konforunuzu seven misafirleriniz için sun...

Devamını oku

ARAÇ FİLOSU En uygun fiyatlarla en kaliteli araç kiralama hizmeti!

ÜYELİK İŞLEMLERİ Hemen ücretsiz üye olun, rezervasyon takibini kolayca yapın!

EKSTRA SEÇENEKLER Rezervasyonun ekstraları ile sürüşünüzü kolay ve güvenli yapın!

BİZE ULAŞIN Her türlü soru ve sorununuz için bize hemen ulaşabilirsiniz!

https://www.ecsrentacar.com/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -