Diyarbakır Oto kiralama

Yayınlanma Tarihi: 14/05/2020

Diyarbakır Oto Kiralama

Diyarbakır gerek tarihi güzellikleri ve görülmeye değer mekanları gerekse akşam saatlerinde enerjisi hızla artan sokak ve caddeleri ile turistlerin gezip görmek istedikleri bir il haline gelmektedir. Turistlerin en rahat ulaşım hizmetlerinden birisi olan oto kiralama hizmetinden en uygun fiyatlar karşılığında yararlanabilmeleri için firmamız elinden gelenin fazlasını sarf etmektedir.

 Firmamız uzun yıllar boyunca Diyarbakır halkına, yerli ve yabancı turistlere aktif olarak Diyarbakır oto kiralama hizmeti vermektedir. Avrupa ve Dünya standartlarında hizmeti kalitemiz sayesinde müşteri memnuniyet oranlarımızı her geçen gün arttırmaktayız. Müşteri sayımızı ve etkinlik alanımızı arttırabilmek için her geçen gün farklı projelere ve ortaklıklara imza atmaktayız. Aynı zamanda ofislerimiz içerisinde sürekli olarak yeni proje fikirleri ile siz değerli müşterilerimize nasıl daha kaliteli ve profesyonel oto kiralama hizmetlerinden yararlanabilmeleri için atılımlarda bulunmaktayız. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışmamız sizin memnuniyetinizi kazanmamıza vesile olmaktadır.

Neden Biz?

Firmamız uzun yıllar boyunca gerek Diyarbakır içerisinde gerekse Dünya’nın birçok farklı noktasındaki müşteriler ile uzun soluklu işler çıkarmaktadır. Uzun yılların vermiş olduğu bilgi, birikim ileriye dönük yatırımlar sayesinde bize güvenebilirsiniz. Diyarbakır oto kiralama firmaları arasında en çok işinin başında duran kuruluşlardan birisi olmamız müşteri memnuniyetini tüm önceliklerden önce tutmamız diğer rent a car firmalardan ayrılan özellikler arasında yer almaktadır. Bizimle ortaklaşa işler çıkarmanızdaki nedenler;

-Avrupa ve Dünya standartlarında hizmet vermekteyiz.

-Oto kiralama hizmetinde getirmiş olduğumuz yenilikler sayesinde müşterilerimizin işimizden tam anlamıyla memnun kalmalarını sağlamaktayız.

-Araçlarımıza sürekli olarak iç ve dış bakımlarını yaptırmakta ve müşteriden almış olduğumuz araçları yeni müşterimize tahsis etmeden önce en ince ayrıntısına kadar bakımlarını ve kontrollerinden geçirmekteyiz. Bu sayede müşterimizin yolda kalma olasılığını en aza indirgemiş olmaktayız.

Diyarbakır Oto Kiralama olarak Covid-19 Pandemisindeki Tedbir ve Önlemlerimiz

Covid-19 Pandemisinin ülkemizde görülmeye başlandığı ilk günden itibaren önlemlerimizi sıkı sıkıya almış bulunmaktayız. Bu anlamda devamlı olarak kullandığımız ve işlerimizin merkez noktası haline gelen ofis ve bürolarımızı mütemadiyen toplu dezenfeksiyon işlemlerine tabi tutmaktayız. Aynı zamanda müşteriden almış almış olduğumuz araçları yeni müşterimize tahsis etmeden önce geniş dezenfeksiyon işlemlerine tabi tutmaktayız.

Covid-19 Pandemisine karşı almış olduğumuz önlemler sadece saha içerisinde de sınırlı kalmamaktadır. Aynı zamanda  yanımızda aktif olarak görev alan tüm personel arkadaşlarımıza maskelerini takmaları ve sosyal mesafe kurallarına uyum göstermesi konusunda ikazlarda bulunmaktayız. Covid-19 salgınına karşın almış olduğumuz önlemler sayesinde güven içerisinde ofislerimize uğrayabilir kaliteli ve profesyonel rent a car hizmetnin tadını çıkartabilirsiniz.

Diyarbakır Oto Kiralama Hizmetimizde Aracı Tahsis Etme İşlemimiz

Ülke veya şehir dışından gelen yerli ve yabancı turistlerimiz önceden bize uğrayarak gerekli bilgileri ve istedikleri araçları online bir şekilde kiraladıktan sonra biz müşterimizi havalimanında karşılamakta ve araçlarını havalimanında tahsis etmekteyiz. Bu süre boyunca müşterimizin işleri yolunda gitmez ve aracı kiralamaktan vazgeçerse ödediği paranın tamamını müşterimize geri iade etmekteyiz. Bu sayede müşterimizin mağdur kalmamasına yardımcı olmaktayız.

Diyarbakır Oto Kiralama Firmaları

Diyarbakır oto kiralama firmaları her daim ileriye dönük atılımları sayesinde ön planda kalmayı başarmıştır. Diyarbakır içerisinde aktif olarak oto kiralama ve rent a car hizmeti veren firmalar bünyelerine katmış oldukları yeni araç filosu ile her daim müşterilerine profesyonel ve kaliteli hizmet sunabilmektedir.

Siz de Diyarbakır oto kiralama hizmetinden en uygun fiyatlar karşılığında yararlanabilmek için e posta adreslerimizden veya telefon numaramızdan bize ulaşabilirsiniz. Kahvemizi içmeye bekleriz.

 

Son Haberler

Araç Kiralama Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Araç Kiralama Hakkında Bilinmesi Gerekenler   Son yıllarda Küresellesen Dünyayla beraber insanl...

Devamını oku

DİYARBAKIR MERCEDES BENZ VİTO ( VİP ) KİRALAMA

Diyarbakır ECS Rent a car VİP Araç Kiralama Araç Kiralama Diyarbakır’da en kaliteli hizmet ve...

Devamını oku

Diyarbakır Vip Mercedes Benz Kiralama

  DİYARBAKIR HAVALİMANI VİP ARAÇ KİRALAMA Diyarbakır havalimanı Diyarbakır ECS FİLO vip rent a car, bir&c...

Devamını oku

Profesyonel Araç Kiralamanın Avantajları

Profesyonel Araç Kiralamanın Avantajları Küreselleşen Dünyayla beraber ulaşım hizmetlerinin büy&...

Devamını oku

Diyarbakır Vip Transfer

  Diyarbakır Vip Transfer Özellikle iş seyahatleriniz veya konforunuzu seven misafirleriniz için sun...

Devamını oku

ARAÇ FİLOSU En uygun fiyatlarla en kaliteli araç kiralama hizmeti!

ÜYELİK İŞLEMLERİ Hemen ücretsiz üye olun, rezervasyon takibini kolayca yapın!

EKSTRA SEÇENEKLER Rezervasyonun ekstraları ile sürüşünüzü kolay ve güvenli yapın!

BİZE ULAŞIN Her türlü soru ve sorununuz için bize hemen ulaşabilirsiniz!

https://www.ecsrentacar.com/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -