Düğün İçin Araç Kiralama

Yayınlanma Tarihi: 05/09/2021

Düğün İçin Araç Kiralama

İnsanların bir ömür mutlu kalmak ve ilişkilerini taçlandırmak için kurmuş ve organize etmiş olduğu düğünler birçok güzel sahneye ev sahipliği yapmaktadır. Düğünlerde özellikle kalabalık ailelerin tüm ulaşım ihtiyaçlarını karşılayan firmamız her daim hizmetinizdedir. Düğün için araç kiralama hizmetinden yararlanmak isteyen müşterilerimize en doğru ve kaliteli hizmeti vermeyi amaçlamaktayız. Yeni evlenecek çiftlere az da olsa katkıda bulunmak en büyük mutluluk kaynağımız haline gelmektedir.

Düğün İçin Araç Kiralama Hizmetinde Sigorta İşlemlerimiz

Çeşitli nedenlerden ötürü kiralamış olduğumuz ve araç filomuzda bulunan tüm arabaların belirli aralıklarla kasko ve sigortasını yenilemekteyiz. Sorunsuz ve eksiksiz düzenlenmiş ve devlet tarafından belirli kontrollerden geçen sigortalı araçlarımız sayesinde hizmet vermekteyiz. Sigortalı araçlarımız sayesinde ulaşımınızı yarıda bırakmadan devam edebilirsiniz.

Neden Bizi Seçmelisiniz?

-Firmamız uzun yıllar boyunca aktif olarak İzmir içerisinde araç kiralama, araba kiralama ve rent a car hizmeti sunmaktadır. Uzun yılların bünyemize kattığı bilgi, birikim ve tecrübe ile yolumuzda devam etmektedir. Hatırı sayılır deneyim ve tecrübemiz ile devam ettiğimiz yolda her daim siz değerli müşterilerimize hizmet sunabilmekten mutluyuz.

-Firmamız vermiş olduğu ve müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayan tüm araç kiralama hizmetlerinde devletimizin gerekli görmüş olduğu tüm belge ve izinleri eksiksiz bir şekilde yerine getirmektedir. Belge ve izinlerimizi sorunsuz ve eksiksiz bir şekilde yerine getirmemiz en büyük mutluluk kaynağımız haline gelmektedir.

-Firmamız her daim müşteri memnuniyeti odaklı bir işlem sunmaktadır. Müşteri memnuniyetini esaslı çalışma prensibimiz sayesinde marka değerimizi ve müşteri sayımızı arttırmaktayız. Bu anlamda müşterilerimizin bize çeşitli yerlerden ulaştırmış oldukları istek, talep ve yorumları büyük bir hassasiyet ile süzgecimizden geçirmekteyiz. Bundan sonra da gereken hizmeti vererek müşterilerimizin mağdur kalmamasını sağlamaktayız.

-Firmamız için çalışan ve araç filomuzda bulunan tüm araçları belirli aralıklarla iç ve dış bakımlara tabi tutmaktayız. Sorunsuz ve eksiksiz iç ve dış bakımlarımız doğrultusunda müşterilerimizin yolda kalma ihtimalini ortadan kaldırmaktayız.

-Firmamız tüm araç kiralama hizmetlerinde Covid-19 Pandemisine karşı tüm önlem ve tedbirleri sıkı sıkıya almış bulunmaktadır. Bu anlamda devamlı olarak kullandığımız ve işlerimizin genel merkez noktası haline gelen ofis ve bürolarımızı dezenfeksiyon işlemlerine tabi tutmaktayız. Bunun yanı sıra araç filomuzda bulunan tüm araçları belirli aralıklarla dezenfeksiyon yapmaktayız. Aynı zamanda personel arkadaşlarımızı hem kendi aralarında hem de müşteriler ile sosyal mesafe kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunmaktayız. Covid-19 Pandemisine karşı almış olduğumuz sıkı önlemler sayesinde işinizi güven içerisinde bize teslim edebilirsiniz.

Firmamız ile alakalı aklınızda kalan tüm soruların net cevapları ve fiyat teklifi alabilmek için e posta adreslerimizden veya telefon numaramızdan bizimle irtibata geçebilirsiniz.

 

Son Haberler

Araç Kiralama Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Araç Kiralama Hakkında Bilinmesi Gerekenler   Son yıllarda Küresellesen Dünyayla beraber insanl...

Devamını oku

DİYARBAKIR MERCEDES BENZ VİTO ( VİP ) KİRALAMA

Diyarbakır ECS Rent a car VİP Araç Kiralama Araç Kiralama Diyarbakır’da en kaliteli hizmet ve...

Devamını oku

Diyarbakır Vip Mercedes Benz Kiralama

  DİYARBAKIR HAVALİMANI VİP ARAÇ KİRALAMA Diyarbakır havalimanı Diyarbakır ECS FİLO vip rent a car, bir&c...

Devamını oku

Profesyonel Araç Kiralamanın Avantajları

Profesyonel Araç Kiralamanın Avantajları Küreselleşen Dünyayla beraber ulaşım hizmetlerinin büy&...

Devamını oku

Diyarbakır Vip Transfer

  Diyarbakır Vip Transfer Özellikle iş seyahatleriniz veya konforunuzu seven misafirleriniz için sun...

Devamını oku

ARAÇ FİLOSU En uygun fiyatlarla en kaliteli araç kiralama hizmeti!

ÜYELİK İŞLEMLERİ Hemen ücretsiz üye olun, rezervasyon takibini kolayca yapın!

EKSTRA SEÇENEKLER Rezervasyonun ekstraları ile sürüşünüzü kolay ve güvenli yapın!

BİZE ULAŞIN Her türlü soru ve sorununuz için bize hemen ulaşabilirsiniz!

https://www.ecsrentacar.com/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -