Sünnet için Araç Kiralama

Yayınlanma Tarihi: 07/09/2021

Sünnet için Araç Kiralama

Belili bir olgunluğa ve yaşa gelmiş erkek çocukların gelenekler doğrultusunda özel bölgelerinden bir miktar parça alınması ve bunun kutlanmasına sünnet adı verilmektedir. Geniş ailelerin sünnet için belirli zaman dilimleri arasında araçlara ihtiyaç duymaktadır. Firmamız geniş ailelerin bu ihtiyaçlarına en uygun teklifler karşılığında cevap verebilmek için çalışmaktadır. Firmamız sünnet için araç kiralama hizmetlerinde sunmuş olduğu üst düzey hizmet avantajları sayesinde aracınızı bizden kiralayabilirsiniz. Her daim sizi düşündüğümüzü ve kararlarımızı size yönelik verdiğimizi bilmenizi isteriz.

Araçlarımızın Sigorta ve Kaskoları

Araç filomuzda yer alan ve kiralanmak üzere vitrinlerimizde sergilemiş olduğumuz tüm araba seçeneklerimizin sigorta ve kasko işlemlerini yerine getirmekteyiz. Sigorta ve kasko seçeneklerimiz dahlinde devam ettiğimiz bu yolda her daim siz değerli müşterilerimizin isteklerine cevap bulmaktayız.

Neden Bizi Seçmelisiniz?

-Firmamız devletimizin bizden tüm rent a car hizmetlerinde gerekli görmüş olduğu belge, doküman ve izinleri eksiksiz bir şekilde yerine getirmektedir. Belge esaslı çalışma standartlarımız sayesinde müşterilerimizin güvenini her daim kazanabilmekteyiz.

-Firmamız tüm rent a car ve oto kiralama hizmetlerinde Avrupa ve Dünya standartlarında bir hizmet sunmaktadır. Sunmuş olduğumuz Avrupa ve Dünya standartlarında hizmet kalitemiz sayesinde işinizde bizi tercih edebilirsiniz. Üstün hizmet kalitemiz sayesinde işimizden memnun kalma garantisi sunmaktayız.

-Müşteri memnuniyetini esaslı bir oto kiralama hizmeti sunmaktadır. Bu anlamda hizmetimiz öncesinde ve sonrasında müşterilerimizin bize çeşitli yerlerden ulaşarak geri dönüş yaptığı istek ve talepleri büyük bir ciddiyet ile süzgecimizden geçirmekteyiz. Süzgecimizden geçen tüm istek ve talepleri en kısa sürede yerine getirerek müşteri memnuniyetini sağlamaktayız. Hızlı karar alabilmek yeteneğimiz müşterilerimizin en çok hoşuna gittiği özelliklerimizin başında gelmektedir.

-Firmamız uzun yıllar boyunca çeşitli nedenlerden ötürü ihtiyaç duyulan araçları avantajlı fiyatlar karşılığında kiralamaktadır. Uzun yılların bünyemize ve çalışanlarımıza katmış olduğu deneyim, bilgi ve tecrübe doğrultusunda size hizmet sunmaktan mutluluk duymaktayız. Her daim siz değerli müşterilerimize profesyonel bir hizmet sunabilmekten memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isteriz.

Covid-19 Pandemisi

Firmamız Covid-19 Pandemisine karşı gerekli görülen tüm önlem ve tedbirleri sıkı sıkıya almış bulunmaktadır. Bu anlamda devamlı olarak kullandığımız ve işlerimizin genel merkez noktası haline gelen ofis ve bürolarımızı dezenfeksiyon işlemlerine tabi tutmaktayız. Bunun yanı sıra kiralamak üzere filomuzda bulunan tüm araçları belirli aralıklarla sıkı dezenfeksiyon işlemlerine tabi tutmaktayız. Covid-19 pandemisine karşı almış olduğumuz sıkı önlemler sayesinde işinizde bizi tercih edebilirsiniz.

Firmamız ile alakalı aklınızda kalan tüm soruların net ve doğru cevapları aynı zamanda fiyat teklifi alabilmek için e posta adreslerimizden veya telefon numaralarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Uzun vadeli işler çıkarma ümidi ile ofislerimize bekler keyifli günler dileriz!!!

 

Son Haberler

Araç Kiralama Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Araç Kiralama Hakkında Bilinmesi Gerekenler   Son yıllarda Küresellesen Dünyayla beraber insanl...

Devamını oku

DİYARBAKIR MERCEDES BENZ VİTO ( VİP ) KİRALAMA

Diyarbakır ECS Rent a car VİP Araç Kiralama Araç Kiralama Diyarbakır’da en kaliteli hizmet ve...

Devamını oku

Diyarbakır Vip Mercedes Benz Kiralama

  DİYARBAKIR HAVALİMANI VİP ARAÇ KİRALAMA Diyarbakır havalimanı Diyarbakır ECS FİLO vip rent a car, bir&c...

Devamını oku

Profesyonel Araç Kiralamanın Avantajları

Profesyonel Araç Kiralamanın Avantajları Küreselleşen Dünyayla beraber ulaşım hizmetlerinin büy&...

Devamını oku

Diyarbakır Vip Transfer

  Diyarbakır Vip Transfer Özellikle iş seyahatleriniz veya konforunuzu seven misafirleriniz için sun...

Devamını oku

ARAÇ FİLOSU En uygun fiyatlarla en kaliteli araç kiralama hizmeti!

ÜYELİK İŞLEMLERİ Hemen ücretsiz üye olun, rezervasyon takibini kolayca yapın!

EKSTRA SEÇENEKLER Rezervasyonun ekstraları ile sürüşünüzü kolay ve güvenli yapın!

BİZE ULAŞIN Her türlü soru ve sorununuz için bize hemen ulaşabilirsiniz!

https://www.ecsrentacar.com/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -