Gelin için Araç Kiralama

Yayınlanma Tarihi: 11/09/2021

Gelin için Araç Kiralama

Evlenmek isteyen çiftlerin organize etmiş olduğu Düğün öncesi gelin merasiminde ve gelin evinden gelin almada geniş ailelerin ulaşım hizmetlerine cevap vermekteyiz. Gelin için araç kiralama hizmetlerimiz sayesinde geniş ailelerin ulaşım hizmetlerine cevap sunmaktayız. Yeni evlenecek çiftlerin  ulaşımından sorumlu olmaktan mutluluk duymaktayız. Evlenecek çiftlerimize hem maddi yönden hem de manevi yönden desteklerde bulunmaktan mutluluk duymaktayız.

Gelin için Araç Kiralama Hizmetlerinde Sigorta ve Kasko İşlemlerimiz

Tüm araç kiralama ve oto kiralama hizmetlerinde çalışan ve bünyemizde bulunan araçlarımızın kasko ve sigortasını yapmış bulunmaktayız. Tüm araçlarımızın sorunsuz ve eksiksiz kasko ve sigorta işlemlerini yaptığımızın garantisi sunmaktayız. Bu anlamda aracınızı kiraladıktan sonra belge esaslı herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmayacağınızın garantisi sunmaktayız.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

-Firmamız tüm Düğün organizelerinde ulaşım hizmetlerinden uzun yıllar boyunca sorumludur. Uzun yılların bünyemize katmış olduğu deneyim ve tecrübe ile yolumuza devam etmekteyiz. Hatırı sayılır bilgi ve birikimiz sayesinde yükselen rent a car sektörünün vazgeçilmez bir parçası haline gelmekteyiz.

-Firmamız Avrupa ve Dünya standartlarında bir hizmet sunmaktadır. Sunmuş olduğumuz Avrupa ve Dünya standartlarında hizmet kalitemiz doğrultusunda profesyonel ve kaliteli bir hizmet sunmaktayız. Üstün hizmet kalitemiz ile devam ettiğimiz bu yolda önümüze çıkan engellerden atlayarak marka değerimizi arttırmaktayız.

-Firmamız rent a car ve oto kiralama hizmetlerinde devletimizin gerekli görmüş olduğu ve belirli aralıklarla sıkı kontrollere tabi tuttuğu belge ve izinlerimizi sorunsuz bir şekilde yerine getirmekteyiz. Belge esaslı çalışmalarımız ve her daim müşterilerimizin işimize güvenmesine destek çıkmaktayız.

-Alt yapımıza büyük fonlar ayırmaktayız. Alt yapımıza gereken tüm kredi ve fonları yerine getirmemizden ötürü Diyarbakır’ın farklı bölgelerinde bulunan müşterilerimize aynı anda hizmet sunabilmekteyiz. Unutmayın ki tüm sektörlerde aktif olarak iş yürüten firmaların alt yapısı da kendisi kadar gelişmiş durumdadır.

Gelin için Araç Kiralama Hizmetlerinde Covid-19 Pandemisine Karşı Almış Olduğumuz Önlem ve Tedbirler

Firmamız tüm araç kiralama ve oto kiralama hizmetlerinde Covid-19 Pandemisinin katmış olduğu önlemleri harfi harfine yerine getirmektedir. Bu anlamda devamlı olarak kullandığımız ve işlerimizin merkez noktası haline gelen ofislerimizi dezenfeksiyon işlemlerine tabi tutmaktayız. Bunun yanı sıra bünyemiz altında bulunan tüm araçları iç ve dış bakımlarının yanı sıra dezenfeksiyon işlemlerine tabi tutmaktayız. Aynı zamanda gerek ofislerimiz içerisinde gerekse araçlarımızda dezenfeksiyon, kolonya ve maskeler mevcuttur. Covid-19 Pandemisine karşı almış olduğumuz sıkı önlemler sayesinde işinizde bizi tercih edebilirsiniz.

Firmamız ile alakalı aklınızda kalan tüm sorular için ve fiyat teklifi alabilmek adına e posta adreslerimizden veya telefon numaramızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Unutmayın ki tüm iletişim adreslerimiz 7/24 aktif olarak hizmet sunmaktadır. Uzun vadeli işler çıkarma ümidi ile Keyifli Günler Dileriz!!!

 

Son Haberler

Araç Kiralama Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Araç Kiralama Hakkında Bilinmesi Gerekenler   Son yıllarda Küresellesen Dünyayla beraber insanl...

Devamını oku

DİYARBAKIR MERCEDES BENZ VİTO ( VİP ) KİRALAMA

Diyarbakır ECS Rent a car VİP Araç Kiralama Araç Kiralama Diyarbakır’da en kaliteli hizmet ve...

Devamını oku

Diyarbakır Vip Mercedes Benz Kiralama

  DİYARBAKIR HAVALİMANI VİP ARAÇ KİRALAMA Diyarbakır havalimanı Diyarbakır ECS FİLO vip rent a car, bir&c...

Devamını oku

Profesyonel Araç Kiralamanın Avantajları

Profesyonel Araç Kiralamanın Avantajları Küreselleşen Dünyayla beraber ulaşım hizmetlerinin büy&...

Devamını oku

Diyarbakır Vip Transfer

  Diyarbakır Vip Transfer Özellikle iş seyahatleriniz veya konforunuzu seven misafirleriniz için sun...

Devamını oku

ARAÇ FİLOSU En uygun fiyatlarla en kaliteli araç kiralama hizmeti!

ÜYELİK İŞLEMLERİ Hemen ücretsiz üye olun, rezervasyon takibini kolayca yapın!

EKSTRA SEÇENEKLER Rezervasyonun ekstraları ile sürüşünüzü kolay ve güvenli yapın!

BİZE ULAŞIN Her türlü soru ve sorununuz için bize hemen ulaşabilirsiniz!

https://www.ecsrentacar.com/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -