Özel Günler için Vip Araç Kiralama

Yayınlanma Tarihi: 16/09/2021

Özel Günler için Vip Araç Kiralama

Sünnet, düğün, iş toplantı yemekleri, kına, mevlit, evlilik teklifi ve ilk buluşma gibi özel günlerde ihtiyaç duyulan tüm ulaşım hizmetlerinden sorumluyuz. Özel günler için bünyemize katmış olduğumuz  mercedes vito vip lüks, konforlu bakımı ve temizliği sorunsuz ve eksiksiz bir şekilde yapılmış araçlarımız ile işinizde sorunsuz bize güvenebilirsiniz. Özel günler için araç kiralama hizmetimiz süresi boyunca siz değerli müşterilerimize en kaliteli ve profesyonel hizmetlerden en uygun fiyatlar karşılığında yararlanmaktayız. Her daim ileriye dönük hedeflerimiz ve çalışma alanlarımız ile bize güvenebilirsiniz.

Özel Günler için Araç Kiralama Hizmetinde Sigorta ve Kasko İşlemlerimiz

Firmamız çeşitli nedenlerden ötürü kiralanan tüm araçların sigorta ve kasko işlemlerini eksiksiz bir şekilde yerine getirmektedir. Kasko ve sigorta esaslı çalışmalarımız içiniz rahat olsun isteriz. Her daim ileriye ve akılcı kararlarımız ile yolumuza devam etmekteyiz. Sorunsuz ve eksiksiz kasko ve sigorta işlemlerimiz sayesinde aracınızı bizden kiralayabilir ulaşım hizmetinin tadını çıkartabilirsiniz. Lüks ve konforlu araçlarımız ile ulaşımınızdan memnun kalacaksınız.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

-Firmamız uzun yıllar boyunca aktif olarak Diyarbakır’ın tüm ilçelerine aktif olarak hizmet vermektedir. Müşterilerimizin belirttiği adreste kiraladıkları araçları tahsis etmekte ve gereken zaman diliminde geri almaktayız. Hatırı sayılır deneyim, tecrübe ve birikimimiz ile bize güvenebilirsiniz.

-Firmamız Avrupa ve Dünya standartlarında bir hizmet sunmaktadır. Sunmuş olduğumuz Avrupa ve Dünya standartlarımız ile her daim işinizde bizi tercih edebilirsiniz. Üstün hizmet kalitemiz akılcı ve mantıklı karar alabilme potansiyelimiz ile güvenebilirsiniz. Size profesyonel ve kaliteli bir hizmet sunmaktan mutluluk duymaktayız. Özel günlerde ulaşım hizmetlerini en uygun fiyatlar karşılığında yararlanabilirsiniz.

-Firmamız tüm araç kiralama hizmetlerinde devletimizin gerekli görmüş olduğu tüm belge ve izinleri eksiksiz bir şekilde yerine getirmekteyiz. Belge ve izinlerimiz sayesinde araçlarınızı kiraladıktan sonra ulaşımınızın tadını çıkartabilirsiniz.

Covid-19 Pandemisine Karşı Almış Olduğumuz Önlem ve Tedbirler

Firmamız Covid-19 Pandemisinin ülkemizde ilk vaka sayısının görülmeye başlandığı ilk günden itibaren önlemlerini sıkı sıkıya almış bulunmaktadır. Bu anlamda araçlarımızı belirli aralıklarla sıkı dezenfeksiyon işlemlerine tabi tutmaktayız. Bunun yanı sıra bünyemiz altında çalışan tüm araçlar belirli aralıklarla iç ve dış dezenfeksiyona tabi tutulmaktayız. Aynı zamanda gerek ofislerimiz içerisinde gerekse araçlarımıza dezenfektan, kolonya ve maskeler yer almaktadır. Unutmayın ki sizin sağlığınız bizim sağlımızdır. Covid-19 Pandemisine karşı almış olduğumuz sıkı önlemler sayesinde aracınızı bizden kiralayabilir

Firmamız ile alakalı aklınızda kalan tüm soruların cevapları aynı zamanda fiyat teklifi alabilmek için e posta adreslerimizden veya telefon numaramızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Her daim size hizmet sunmaktan mutluluk duymaktayız.

 

Son Haberler

Araç Kiralama Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Araç Kiralama Hakkında Bilinmesi Gerekenler   Son yıllarda Küresellesen Dünyayla beraber insanl...

Devamını oku

DİYARBAKIR MERCEDES BENZ VİTO ( VİP ) KİRALAMA

Diyarbakır ECS Rent a car VİP Araç Kiralama Araç Kiralama Diyarbakır’da en kaliteli hizmet ve...

Devamını oku

Diyarbakır Vip Mercedes Benz Kiralama

  DİYARBAKIR HAVALİMANI VİP ARAÇ KİRALAMA Diyarbakır havalimanı Diyarbakır ECS FİLO vip rent a car, bir&c...

Devamını oku

Profesyonel Araç Kiralamanın Avantajları

Profesyonel Araç Kiralamanın Avantajları Küreselleşen Dünyayla beraber ulaşım hizmetlerinin büy&...

Devamını oku

Diyarbakır Vip Transfer

  Diyarbakır Vip Transfer Özellikle iş seyahatleriniz veya konforunuzu seven misafirleriniz için sun...

Devamını oku

ARAÇ FİLOSU En uygun fiyatlarla en kaliteli araç kiralama hizmeti!

ÜYELİK İŞLEMLERİ Hemen ücretsiz üye olun, rezervasyon takibini kolayca yapın!

EKSTRA SEÇENEKLER Rezervasyonun ekstraları ile sürüşünüzü kolay ve güvenli yapın!

BİZE ULAŞIN Her türlü soru ve sorununuz için bize hemen ulaşabilirsiniz!

https://www.ecsrentacar.com/ © 2024 - Tüm Hakları Saklıdır -